Václav Bezděkovský ředitelem právního oddělení RENOMIA

RENOMIA, a. s., největší česká pojišťovací makléřská společnost, jmenovala Václava Bezděkovského ředitelem právního oddělení.

Ve své nové pozici bude mít na starosti především procesy pojistného práva, řízení veřejných zakázek a celkové právní poradenství firmy RENOMIA. Zároveň se zaměří na kontrolu a zlepšení právních předpisů v zahraničních pobočkách firmy.

Do společnosti RENOMIA nastoupil Bezděkovský v roce 2007 na pozici Legal Counsel, v rámci které poskytoval podporu v oblasti odpovědnosti za škodu a metodiky odpovědnostních pojistných produktů a pojistného práva.

Před nástupem do RENOMIA působil dva roky jako právník v tuzemské pobočce německé pojišťovny Gerling-Konzern. Následně působil v advokacii, kde se kromě otázek pojišťovnictví věnoval zejména oblasti obchodního práva a veřejných zakázek. Bezděkovský vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze (2004).

RENOMIA, a. s., je největší českou pojišťovací makléřskou společností. Již od roku 1993 poskytuje komplexní služby v oblasti risk managementu a pojištění pro firmy a jejich zaměstnance. RENOMIA úspěšně rozvíjí své aktivity nejen v ČR, ale poskytuje své služby ve 135 zemích světa. Jako celek spravuje RENOMIA GROUP zprostředkované pojistné ve výši 4,7 mld. Kč a má přes 500 spolupracovníků. RENOMIA byla zvolena pojišťovnami v České republice Makléřem roku 2011 www.renomia.cz.