RENOMIA byla partnerem eventu Mladé Česko Forbes 30 pod 30


31. března 2023
Mládí, mimořádné schopnosti a úspěch jsou poznávacím znamením výjimečných lidí, kteří jsou součástí výběru Forbes 30 pod 30. Ten letos už po desáté sestavila redakce českého Forbesu z nové generace žen a mužů, kteří ještě nepřekročili třicítku, přesto už to ve svém oboru dotáhli daleko i vysoko a můžou být skvělou inspirací pro všechny nezávisle na věku.

Kdyby se tento žebříček sestavoval o pár let dříve, Jiří a Pavel Nepalovi by v něm jistě zářili také. V době, kdy Jiřina Nepalová založila RENOMIA, bylo totiž Jiřímu 19 let a Pavlovi 20 a v tomto věku již začali na budování firmy společně pracovat. Letos je to už 30 let, a proto se rozhodli podporovat nové talenty nejen ze světa byznysu, ale i sportovce, neziskovky a umělce.

Slavnostní setkání proběhlo 30. března 2023 v multifunkčním prostoru Kasárna Karlín v Praze. Na pódiu se vystřídali bratři Jan a Marsell Bendigovi, tiskový mluvčí vlády Václav Smolka, vývojář z IKEMu David Sibřina nebo bratři Strachovi – režisér Jan a producent a DJ Jakub. Inspirativní diskusi obohatily zástupkyně podnikatelek: COO Fondee Laureen Höllge, umělecká ředitelka Opery Moravského divadla Veronika Loulová, režisérka Cam Van Ngoyenvá a designérka Eliška Monsportová.

Moderátoři večera Zuzana Krajíčková a Zdravko Krstanov v debatě s bratry Bendigovými. Foto: Forbes

Po zajímavých rozhovorech, se návštěvníci mohli odreagovat ve FUN ZONE BY RENOMIA, párty stanu se zábavnými hrami.

Bylo nám ctí být součástí tohoto večera a těšíme se na příští ročník!

COO Fondee Laureen Höllge, umělecká ředitelka Opery Moravského divadla Veronika Loulová, režisérka Cam Van Ngoyenvá a designérka Eliška Monsportová odpovídají na dotazy Petra Šimůnka. Foto: Forbes

Bratři Strachovi o tom, jak nemít strach. Foto: Forbes

Součástí letošního výběru 30 pod 30 je i tiskový mluvčí vlády Václav Smolka.

Šéfredaktor Forbes Petr Šimůnek aka DADDY s managing partnerem RENOMIA Jiřím Nepalou

FUN ZONE BY RENOMIA. Návštěvníci si mohli zahrát fotbálek, tajfun, vyzkoušet si svou sílu anebo vytáhnout dáreček, třeba naši koženou Vasky klíčenku.