RENOMIA se počtvrté účastnila charitativního běhu Teribear hýbe Prahou a opět překonala hranici 2 tisíc km

V sobotu 15. září slavnostně skončil desetidenní charitativní happening Teribear hýbe Prahou. Účastníci akce na pražském Vítkově celkem naběhali a nachodili přes 320 812 kilometrů, a přispěli tak Nadaci Terezy Maxové krásných 9,6 milionů korun. Peníze budou putovat především týraným dětem, ohroženým těhotným maminkám nebo celým rodinám v nouzi. RENOMIA je partnerem Nadace Terezy Maxové dětem bezmála dvacet let a partnerem charitativního běhu je od jeho počátku před čtyřmi lety.

Za každý uběhnutý nebo ušlý kilometr věnovali partneři akce 30 Kč Nadaci Terezy Maxové dětem. A zástupci RENOMIA u toho nemohli chybět. Na 80 kolegů se na Vítkov vydalo pomoci dobré věci a dohromady uběhli a ušli 2 070 km. RENOMIA tak obsadila 23. místo v celkovém pořadí desítek týmů, a mezi firmami skončila na devátém místě!

Akce přilákala i mnoho rodinných příslušníků našich kolegů, kteří takto sportovně strávili nejedno odpoledne, ale dokonce i celé víkendy. Rekordmany v barvách RENOMIA se stali Alena Foltýnová (235,5 km) a Jiří Šťastný (55,5 km), oba z pražské pobočky RENOMIA.

„Chtěla bych všem z celého srdce poděkovat, že si našli čas a měli chuť pomáhat. Na Vítkově byla celých deset dnů neuvěřitelná atmosféra solidarity a já si vážím každého kroku, který na okruhu pomoci udělali profesionální běžci, děti i jejich prarodiče. Nešlo o rychlost, ale o touhu pomáhat a pozitivní energie proudila teribeařím okruhem po celou dobu happeningu,“ uvedla patronka nadace Tereza Maxová během sobotního vyhlášení výsledků.

Společnost RENOMIA během konání akce oslavila i 25. narozeniny a ředitelka společnosti Jiřina Nepalová v rámci oslav předala Tereze Maxové, patronce charitativní akce Teribear hýbe Prahou, šek na 500 tisíc Kč.

TOP10 za tým RENOMIA:

  1. Alena Foltýnová 235.5 km
  2. Kateřina Langerová 202.5 km
  3. Kamila Otipková 120 km
  4. Tereza Maňáková 100.5 km 
  5. Vojtěch Foltýn 75 km
  6. Lenka Puchalová 70.5 km
  7. Kryštof Foltýn 57 km
  8. Jiří Šťastný 55.5 km
  9. Jakub Fišer 52.5 km
  10. Šárka Frátriková 52.5 km

Kompletní výsledky za RENOMIA pak naleznete zde.