RENOMIA již popáté účastníkem charitativního běhu Teribear

V sobotu 14. září slavnostně skončil desetidenní charitativní happening Teribear hýbe Prahou. Účastníci akce na pražském Vítkově celkem naběhali a nachodili 407 196 kilometrů, a přispěli tak Nadaci Terezy Maxové 12,2 milionů korun, přibližně o 2,5 mil. Kč více než vloni. Peníze budou pomáhat především týraným dětem, ohroženým těhotným maminkám nebo celým rodinám v nouzi. RENOMIA je partnerem Nadace Terezy Maxové dětem dvacet let a partnerem charitativního běhu je od jeho počátku před pěti lety.

Za každý uběhnutý nebo ušlý kilometr věnovali partneři akce 30 Kč Nadaci Terezy Maxové dětem. A zástupci RENOMIA u toho nemohli chybět. Na 73 kolegů se na Vítkov vydalo pomoci dobré věci a dohromady uběhli a ušli 2 256 km, což je o přibližně 200 km více než v loňském roce.

Akce přilákala i mnoho rodinných příslušníků našich kolegů, kteří takto sportovně strávili nejedno odpoledne, ale dokonce i celé víkendy. Rekordmany v barvách RENOMIA se stali Alena Foltýnová (261 km) se svými dětmi a David Novák (60 km), oba z pražské pobočky RENOMIA. Nejlepším nováčkem na trati byla Kristýna Faltová z pražské pobočky RENOMIA s naběhanými 250,5 km. Gratulujeme nejlepším a děkujeme všem účastníkům!

„Obrovský respekt všem, kdo přišli na Vítkov pomáhat dětem a společně dosáhli na tenhle skvělý výsledek. Sdíleli jsme spolu nejen trať, ale i lidské příběhy, kterými budeme moct dopsat lepší konce. Srdečně děkujeme všem laskavým partnerům,“ uvedla patronka nadace Tereza Maxová.