RENOMIA získala ocenění Business Superbrands

RENOMIA, a. s., největší česká pojišťovací makléřská společnost, potvrdila svou pozici výjimečné a úspěšné značky, když získala prestižní ocenění Business Superbrands.

Cenu Czech Business Superbrands Award uděluje Komise expertů Business Brand Council programu Czech Superbrands. Ten oceňuje značky v daném regionu na základě preference zákazníků a názoru odborné poroty. Společnosti jsou pro udělení tohoto ocenění nominovány na základě obchodních výsledků, nemohou si tedy o nominaci samy žádat. O udělení Business Superbrands Award rozhoduje expertní skupina Business Brand Council, která je tvořena odborníky s dlouholetými zkušenostmi v oblasti brand marketingu, zástupci profesních organizací, špičkovými kreativci a význačnými experty na oceňování značek.

Díky této ceně se RENOMIA zařadila do skupiny elitních značek, které mohou sloužit jako příklad úspěšného rozvíjení a dynamického vylepšování brand image. „Zisku Czech Business Superbrands Award si velmi vážíme. Dokazuje silné povědomí o značce RENOMIA na trhu a je pro nás potvrzením vysoké kvality naší práce a spokojenosti našich klientů i obchodních partnerů,“ komentoval ocenění Pavel Nepala, managing partner společnosti.


Mezinárodní program Superbrands
Tento program vznikl před více než patnácti lety ve Velké Británii. Marketingoví a komunikační odborníci si stanovili dva cíle: uvést do středu pozornosti mimořádně silné značky a prezentovat příklady hodné následování pro účastníky trhu, kteří by se rádi rozvíjeli a inspirovali od nejlepších. Od té doby si projekt získal celosvětové uznání a dnes je cena Superbrands Award uznávána jako speciální ocenění v 88 zemích na pěti kontinentech. Komise Brand Council má při udělování ocenění klíčovou roli, proto jsou do ní vybírání pouze přední a vysoce uznávaní experti.