Barbora Kreisingerová povyšuje na novou pozici


30. července 2019

Barbora Kreisingerová přechází v RENOMIA na pozici International Employee Benefits Le

Oddělení RENOMIA BENEFIT, které je součástí společnosti RENOMIA a je poskytovatelem řešení pro zaměstnanecké benefity firem, hlásí personální novinku. Barbora Kreisingerová povyšuje na pozici International Employee Benefit Leader. Ve společnosti RENOMIA působí bezmála 9 let, nejprve se věnovala správě individuálních a korporátních klientů v oblasti pojištění osob a od roku 2017 se více zaměřovala na akvizice nových klientů a poradenství v zaměstnaneckých benefitech v České republice. Nyní se bude věnovat rozvoji této oblasti ve všech sedmi zemích, kde RENOMIA aktuálně působí.

Barbora Kreisingerová bude nyní primárně pomáhat klientům RENOMIA, kteří za sebou mají expanzi do zahraničí a zajímají se o to, jak koordinovat zaměstnanecké benefity napříč zeměmi, ve kterých působí, a to v souladu s lokálními potřebami a legislativou.

„Mým klíčovým úkolem je zajistit, aby RENOMIA poskytovala jednotné a excelentní služby klientům v oblasti zaměstnaneckých benefitů, a to napříč regionem, kde RENOMIA působí. Zaměstnanecké benefity mohou, vedle dalších aspektů, přispět k náboru a udržení kvalitních zaměstnanců. Baví mě sledovat trendy v této oblasti, hledat inspiraci v zahraničí a těším se, že spolu s mým mezinárodním týmem budeme poskytovat řešení šitá na míru potřebám našich klientů,“ uvádí Barbora Kreisingerová, International Employee Benefits Leader.

V nové roli bude Kreisingerová dále rozvíjet netradiční řešení ze zahraničních trhů, jako např. mezinárodní zdravotní pojištění, pojištění únosu a výkupného či pojištění klíčových manažerů. Součástí nové pozice je také sledování trendů v zahraničí a jejich využití na lokálních trzích včetně rozvíjení produktů a služeb např. v oblasti finančního vzdělávání nebo zdravotní péče.

Barbora Kreisingerová se oblasti financí a pojišťovnictví věnuje přes 14 let. Ve volných chvílích ráda čte, zajímá se o divadlo a aktivně fandí fotbalu.