Českých sto nejlepších v časopise Euro a RENOMIA na 19. příčce

V pondělí 3. září vyšlo 36. číslo časopisu Euro, jehož součástí byla speciální příloha "Českých 100 nejlepších". Společnost RENOMIA je v žebříčku již popáté a každoročně se zlepšuje její umístění. Aktuálně tak dosáhla 19. místa (v předchozím ročníku se jednalo o 26. místo). 

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhlo již v pátek 24. listopadu v prostorách Pražského hradu. Mezi zástupci nominovaných společností byla přítomná i Jiřina Nepalová, ředitelka RENOMIA, která ocenění převzala. Paní ředitelka Nepalová během slavnostního galavečera předávala také ocenění "Gentleman Pro 2017".

Soutěž „Českých 100 Nejlepších“ vyhlašuje občanské sdružení Comenius pravidelně od roku 1996, společnost RENOMIA se v jejich žebříčku umisťuje mezi 100 nejlepšími od roku 2013.

Cílem soutěže je v celonárodním měřítku nalézt, vybrat, zviditelnit a veřejně slavnostním způsobem ocenit v České republice zaregistrované firmy, podniky, či společnosti z co nejširšího spektra ekonomických aktivit, které dosahují vynikajících, mimořádných anebo pozitivně pozoruhodných výsledků.