Členové RENOMIA EUROPEAN PARTNERS se setkali v Praze na konferenci

Největší odborné setkání pro členy RENOMIA EUROPEAN PARTNERS (REP) se uskutečnilo 2. - 3. června v Praze v hotelu President. 

Hlavním tématem workshopu, která obsahovala jak prezentace, tak pracovní skupiny s pojišťovacími experty, bylo "Growing together", neboli "Rosteme společně". Členové REP přijeli do Prahy z 26 zemí střední a východní Evropy, střední Asie a Zakavkazska. 

"Od svého založení před dvěma lety se ze servisní platformy RENOMIA EUROPEAN PARTNERS stalo jedno spolehlivé místo pro klienty a partnerské makléřské sítě pro celý region, kde působíme. Pomáháme našim klientům mít nejvyšší kvalitu služeb v oblasti pojištění a risk managementu kdekoliv, kde působí naši členové," uvedl Pavel Nepala v rámci konference.

Během jednoho dne se řešilo téměř 20 odborných témat. Prezentovali jak zástupci pojišťoven, tak interní odborníci a specialisté na pojištění, risk management či zaměstnanecké benefity. Odpolední program pak obsahoval workshopy, které se zabývaly mezinárodními pojistnými programy, obchodem, pojištěním D&O, pojištěním kybernetických rizik, odpovědností či pojištěním stavebnictví a letectví.

Konference se dále zaměřila na témata jako excelentní služba pro klienty, digitalizace či jak efektivně poskytovat služby pojištění a risk managementu napříč regionem, kde RENOMIA EUROPEAN PARTNERS působí.