Jiřina Nepalová, jedna z TOP 25 žen českého byznysu 2013

Jiřina Nepalová, ředitelka a zakladatelka společnosti RENOMIA, a. s., a předsedkyně Asociace českých pojišťovacích makléřů, se umístila v žebříčku 25 nejvlivnějších žen českého byznysu.

Jiřina Nepalová získala 15. místo v anketě TOP 25 žen českého byznysu 2013, kterou již po deváté vyhlásily Hospodářské noviny. Patří tak mezi nejúspěšnější české manažerky a podnikatelky.

Pořadí nejvýznamnějších žen českého byznysu sestavují Hospodářské noviny a iHNED.cz na základě nominace čtenářů a odborné poroty.

V letošním roce se Jiřina Nepalová vedle ankety Hospodářských novin umístila i v žebříčku padesáti nejvlivnějších žen Česka časopisu Forbes.

„Zařazení do prestižního žebříčku Hospodářských novin si velmi vážím a samozřejmě mě těší i pěkné umístění. Není to však ocenění jen mé práce, ale také mých kolegyň a kolegů, celého týmu spolupracovníků RENOMIA. Zároveň nás ale toto ocenění zavazuje i nadále poskytovat našim klientům ty nejlepší služby a hájit jejich zájmy. Já i moji kolegové chceme tuto strategii prvotřídních služeb trvale udržet a budeme ji dále rozvíjet,“ komentuje své ocenění Jiřina Nepalová, ředitelka a zakladatelka RENOMIA, a.s.