Jiřina Nepalová mezi nejvlivnějšími ženami ČR

Jiřina Nepalová, ředitelka a zakladatelka společnosti RENOMIA, byla již posedmé vyhlášena jednou z nejvlivnějších žen v České republice. V tomto žebříčku, který vyhlašuje česká verze časopisu Forbes, se letos poprvé umístilo 111 žen. Jiřina Nepalová letos obsadila 28. místo a v žebříčku se na významných pozicích umisťuje již od prvního ročníku soutěže, který se konal v roce 2012.

Časopis Forbes přitom každoročně rozhoduje o tom, kdo se z celkového počtu 350 nejvlivnějších žen z nejrůznějších oborů a profesí dostane do žebříčku. A to na základě precizní metodiky amerického Forbesu, která sleduje ukazatele, jako jsou obrat, zisk, klientela, zaměstnanci, zahraničí expanze, nové akvizice a další.

"Mám velikou radost nejen z toho, že letos slavíme krásných 25 let od založení naší společnosti, ale že se RENOMIA stabilně umisťuje v řadě úspěšných soutěžích jako je i  tento žebříček nejvlivnějších žen Česka. To vše je možné jen díky všem zaměstnancům společnosti a jejich skvělé péči o klienty. Tímto bych jim chtěla poděkovat," říká k letošnímu žebříčku Jiřina Nepalová, ředitelka společnosti RENOMIA.

Jiřina Nepalová se včera zúčastnila také slavnostního vyhlášení 111 nejvlivnějších žen v Karlových Varech, a měla tak možnost se osobně setkat s nejdůležitějšími ženami z nejrůznějších oborů a profesí - mezi pozvanými hosty totiž byly významné české podnikatelky, manažerky, ženy ve veřejné sféře, finančnictví, neziskovém sektoru, sportu či justici.

V aktuálním vydání časopisu Forbes, které je nyní na stáncích, najdete také zajímavý článek o založení českého zastoupení sdružení rodinných firem Family Business Network, jejímž spoluzakladatelem je Pavel Nepala, Managing Partner společnosti RENOMIA.