Jiřina Nepalová vystoupila na Forbes Women's Summit 2023


7. června 2023

Forbes Women's Summit je významná networkingová akce, která propojuje ženy z prestižního žebříčku Forbes „Nejvlivnější ženy Česka“ s nadějnými talenty z různých sektorů.

Jiřina Nepalová, ředitelka společnosti RENOMIA, se prestižním žebříčku Forbes pravidelně umisťuje a zúčastnila se také jedné z panelových diskusí letošního Women´s Summitu. Společně s viceguvernérkou ČNB Evou Zamrazilovou a startup podnikatelkou Karin Fuentesovou probíraly témata jako je odvaha plnit si své sny v jakémkoli věku, důležitost naslouchat vlastnímu nitru a prosazovat své přesvědčení, ať se to líbí okolí či nikoli. Rovněž se dotkly důležitosti digitalizace v oblastech pojišťovnictví, bankovnictví a účetnictví.

Letošní Forbes Women´s Summit byl největším dosud pořádaným eventem české edice Forbes a RENOMIA byla jeho hlavním partnerem. Je nám ctí podporovat akce, které spojují inspirativní osobnosti byznysu, kultury, veřejné sféry a dalších oblastí a umožňují jim sdílet své příběhy, zkušenosti a poznání. Přispíváme k rozvoji, podpoře talentu a odvahy a naplňujeme poslání, jímž se lidé v RENOMIA řídí již od založení společnosti v roce 1993 – sloužit lidem a firmám a přispívat k lepšímu životu.

Foto: Věra Křeháčková