Mediální úspěchy RENOMIA

RENOMIA, a. s., největší pojišťovací makléř na českém trhu, je vnímaná jako etablovaný odborník na pojistný trh a stala se v posledních měsících středem zájmu nejen oborových médií.

Uznávaný týdeník Ekonom přináší ve své aktuální speciální edici „Fenomén Příběhy úspěchu“ čtyřstránkový článek o paní ředitelce Jiřině Nepalové a RENOMIA. Text popisuje nejen osobní příběh paní ředitelky Jiřiny Nepalové, ale i historii RENOMIA od začátku vzniku až po současnost. Nechává také nahlédnout ke kořenům úspěchu společnosti a do manažerských zásad paní ředitelky. Náhled článku naleznete zde. Časopis Fenomén představuje úspěšné české manažery a podnikatele, kteří obohacují naši zemi, dávají lidem práci a inspirují. Zařazení mezi tyto nejúspěšnější české firmy nás velmi těší a je pro nás objektivním důkazem, že dlouhodobá poctivá práce přináší trvalé úspěchy.

Celostátní ekonomický týdeník EURO přinesl v jednom z říjnových vydání dvoustránkový článek o pojištění pohledávek, jehož autorem je Hynek Rasocha, ředitel oddělení RENOMIA Trade Credit. Obsáhlý text přináší základní charakteristiku problematiky druhotné platební neschopnosti a představuje řešení v podobě pojištění pohledávek. Hynek Rasocha zde přehledně vysvětluje základní principy tohoto pojištění, které jsou doplněné příklady z praxe. V závěru dává také pohled na aktuální dění ve vztahu k událostem na Ukrajině a na budoucnost pojištění pohledávek s ohledem na situaci platební neschopnosti na českém i světovém trhu.

Jsme rádi, že RENOMIA má silný zvuk a že je mediálně často vyhledávaná i hojně citovaná, neboť tyto aktivity podporují nejen dobré jméno společnosti, ale i význam pojišťovacího makléře u široké veřejnosti.