Mezinárodní obchodní konference RENOMIA

RENOMIA uspořádala Mezinárodní obchodní konferenci. Country manažeři, ředitelé, obchodníci a pracovníci klientské správy se společně setkali ve čtvrtek 12. 6. 2014 ve Wellness hotelu Vista na Dolní Moravě.

Cílem konference bylo podělit se o nové poznatky, sdílet osvědčené postupy v oblasti péče o klienty a prohloubit vzájemnou informovanost a vztahy. Součástí programu byly i zahraniční workshopy.

Účastníci, kteří se při své práci věnují mezinárodním pojistným programům, měli možnost zúčastnit se workshopu připraveného ve spolupráci s londýnskými specialisty z pojišťovny AIG. V rámci odpoledního programu vystoupil Bart Vanoorbeek, ředitel mezinárodního oddělení společnosti ADD, poskytující nezávislé služby risk managementu belgickým firmám, a významný člen světové makléřské sítě WBN. Ve svém příspěvku hovořil o začátcích na pojišťovacím trhu, zkušenostech z mezinárodního prostředí nebo s vedením týmu. Svou prezentací na téma Etiketa v obchodě oživil závěr konference Ladislav Špaček, který se dlouhá léta profesionálně věnuje etiketě a komunikaci. Účastníci hodnotili setkání, které se neslo v přátelské atmosféře, velmi pozitivně.

RENOMIA bude v tomto způsobu sdílení informací pokračovat v souladu s hodnotami společnosti, zejména s dobrými vztahy a rozvojem firmy.