Novým country manažerem RENOMIA na Slovensku je od dubna Henrich Ihnát


09. května 2023

Do rodiny RENOMIA patří Heňo již od roku 2004, kdy se podílel na otevření kanceláře RENOMIA v Košicích. Za téměř 20 let spolupráce se mu podařilo vybudovat skvělý tým v Košicích a získat mnoho zajímavých klientů, kteří působí nejen na Slovensku, ale i v zahraničí.

Pozici respektovaného lídra a konzultanta si získal díky svým odborným znalostem v oblasti pojištění průmyslových a korporátních rizik. Realizoval pojistné programy pro řadu předních společností ve zdravotnictví, stavebnictví, energetice, strojírenském a potravinářském průmyslu. Jeho kariéra je příkladem toho, jaké příležitosti nabízí RENOMIA pro profesní růst.  

Velice si Heňa ceníme nejen pro jeho profesionalitu a manažerské schopnosti, ale zejména pro jeho lidské kvality – nasazení, vstřícnost, týmovost a fair play přístup, které jsou plně v souladu s hodnotami a posláním RENOMIA. Věříme, že to vše zúročí ve vedení RENOMIA na Slovensku a podaří se mu naplnit naši vizi stát se lídrem slovenského trhu v poskytování kvalitních a komplexních služeb firemním klientům z různých oborů i občanům. Obdobnou vizi RENOMIA úspěšně realizuje v dalších 11 zemích střední a východní Evropy za aktivní podpory společnosti Gallagher, našeho minoritního akcionáře a čtvrtého největšího pojišťovacího makléře na světě.