Ředitelka mezinárodních operací RENOMIA Klára Kodua byla oceněna v projektu #FinŽeny


30. listopadu 2023

Klára Kodua, ředitelka mezinárodních operací RENOMIA, byla pořadateli projektu #FinŽeny zařazena do přehledu 131 inspirativních žen pro rok 2024.

„Klára Kodua nesporně patří k těm, kteří inspirují a motivují lidi okolo sebe. Stála u počátků franšízové sítě RENOMIA NETWORK, která je dnes největším uskupením samostatných pojišťovacích makléřů a makléřských společností v ČR. Z pozice ředitelky mezinárodních operací RENOMIA nyní Klára již řadu let významně přispívá k úspěšné mezinárodní expanzi RENOMIA GROUP a rozvíjení vztahů s našimi partnery v téměř 30 evropských zemích,“ říká ředitelka RENOMIA Jiřina Nepalová.

Přehled řadí úspěšné ženy ve financích do deseti kategorií. Oproti loňskému vydání pořadatelé přidali tři nové oblasti – Audit, daně a účetnictví; dále Investice a Leadership. Právě v kategorii Leadership uspěla Klára Kodua.

Přehled 131 inspirativních žen #FinŽeny poukazuje na úspěšné manažerky a další výjimečné, talentované a inspirativní expertky napříč celým finančním segmentem. Počet zařazených dam odkazuje na první ženské gymnázium Minerva, od jehož založení v době vzniku projektu #FinŽeny uplynulo 131 let.

V loňském roce se stala mezi #FinŽeny zařazena ředitelka pobočky RENOMIA v Plzni Zdeňka Kováříková. V květnu 2022 byla do síně slávy projektu #FinŽeny uvedena ředitelka RENOMIA Jiřina Nepalová.