RENOMIA Bulgaria oslavila 15. narozeniny


17. listopadu 2022

RENOMIA Bulgaria, dceřiná společnost největšího českého pojišťovacího makléře RENOMIA, oslavila své 15. narozeniny. Na oslavě v Českém centru v Sofii nechyběla generální ředitelka RENOMIA Jiřina Nepalová ani český velvyslanec v Bulharsku Lukáš Kaucký, poblahopřát přišli také kolegové z ostatních zemí RENOMIA GROUP. RENOMIA Bulgaria v současnosti již stabilně patří do bulharské TOP10 v oblasti B2B pojištění.

„Za náš úspěch vděčíme dlouhodobým vztahům s klienty, partnery i pojistiteli a také výjimečnému týmu RENOMIA v Bulharsku. Děkujeme jim za důvěru a spolupráci, které jsou motorem našeho profesního i osobního rozvoje a úspěchu,“ říká Monika Minková, ředitelka RENOMIA Bulgaria, a doplňuje: „Do budování RENOMIA Bulgaria jsme vložili celé své srdce, energii, emoce, vytrvalost, inspiraci a odhodlání. Historie a úspěchy nám daly základ, poučení a zkušenosti. Nyní se těšíme na nové výzvy transformujícího se pojistného trhu i očekávání a potřeby zákazníků.“

RENOMIA si v Bulharsku vybudovala silnou pozici v různých průmyslových sektorech, jako jsou energetika, doprava a logistika, lehký a těžký průmysl či IT sektor. Nabízí unikátní spojení konzultačního přístupu se znalostí lokálního trhu a globálního know-how a neustále rozvíjí spektrum svých oborových specializací a služeb. Stejně jako v mnoha jiných odvětvích, je i v pojišťovnictví významným trendem digitalizace. Díky zázemí RENOMIA a Gallagher drží RENOMIA Bulgaria s tímto trendem krok.

Některé významné milníky RENOMIA Bulgaria:

  • Makléřskou společnost založila v roce 2007 v Sofii Monika Minková.
  • RENOMIA Bulgaria od svého vzniku kontinuálně roste a buduje si silnou pozici zejména v segmentu firemního pojištění.
     
  • V roce 2007 se společnost připojila k RENOMIA GROUP a stala se pevnou součástí globální skupiny působící ve 12 evropských zemích. V dalších 24 zemích regionu CEE je RENOMIA GROUP přítomna prostřednictvím své partnerské sítě RENOMIA EUROPEAN PARTNERS.
     
  • Od roku 2019 je strategickým partnerem RENOMIA jedna z nejsilnějších globálních pojišťovacích makléřských společností Gallagher.