RENOMIA byla zařazena do žebříčku Česká elita


20. listopadu 2023

Společnost RENOMIA byla zařazena do žebříčku Česká elita, který poprvé v ČR zpracovala redakce Seznam Zprávy Byznys ve spolupráci s poradenskou společností Deloitte.

Velice si vážíme toho, že v tomto žebříčku 100 nejvýznamnějších českých společností figurujeme nejvýše z firem v našem oboru. Toto postavení je výsledkem poctivé každodenní práce zaměstnanců a spolupracovníků RENOMIA GROUP a důkazem spokojenosti klientů s našimi službami – řada z nich byla do žebříčku Česká elita rovněž zařazena.

RENOMIA využívá svého know-how a postavení na trhu k tomu, aby svým klientům mohla poskytovat stále lepší služby a svým zaměstnancům a spolupracovníkům stabilní prostředí pro profesní růst. Neustále rozšiřujeme portfolio našich specializací i regionální záběr, vyvíjíme moderní nástroje a nacházíme nové způsoby a cesty, jak být klientům ještě kvalitnějším a spolehlivějším partnerem.

Největší česká a přední středoevropská pojišťovací makléřská společnost RENOMIA byla založena v roce 1993 a v současné době vlastní podíly ve společnostech ve 13 zemích střední a východní Evropy. Ve spolupráci se svým minoritním akcionářem, přední globální pojišťovací makléřskou společností Gallagher, zajišťuje svým klientům profesionální služby kdekoli na světě.