RENOMIA je TOP Zaměstnavatel 2024, jako jediný pojišťovací makléř


21. února 2024

Podle výsledků ankety TOP Zaměstnavatelé 2024, v jejímž 13. ročníku hlasovalo 11 416 studentů českých vysokých škol a 4 118 středoškoláků, zaujímá společnost RENOMIA prestižní pozici mezi zaměstnavateli v oblasti pojišťovnictví. Je jediným pojišťovacím makléřem, který se umístil mezi TOP 10 zaměstnavateli v oboru. 

Tato anketa, která je zaměřena na budoucí zaměstnance, kromě konkrétních značek preferovaných zaměstnavatelů ukazuje, co je pro mladé lidi přicházející na trh práce při rozhodování důležité. Výši nástupní mzdy v žebříčku důležitosti nahradila potřeba jistoty a stability, možnost se rozvíjet, přátelské pracovní prostředí či společenská odpovědnost firem.

„Máme z výsledku ankety obrovskou radost“, říká ředitelka RENOMIA Jiřina Nepalová. „Jsme jediným pojišťovacím makléřem, který se umístil mezi TOP 10 zaměstnavateli v oboru. Je to velký úspěch, který vznikl díky naší společné práci a můžeme být hrdí na to, co jsme dosáhli. Potvrzuje naše přesvědčení, že firma založená na tradičních hodnotách, kvalitních službách, stabilitě a možnostech dlouhodobého profesního rozvoje je preferovaným partnerem nejen pro klienty, ale také pro zaměstnance. Společně vytváříme prostředí, ve kterém se cítíme skvěle, kde máme možnost se rozvíjet a růst,“ dodává.