RENOMIA NETWORK překročila hranici 4 miliard spravovaného pojistného


19. července 2022

Jak informoval odborný portál oPojištění.cz, partnerská síť největšího českého pojišťovacího makléře, RENOMIA NETWORK, dosáhla dalšího významného milníku. Hodnota pojistného, jež pro klienty spravují více než dvě stovky makléřských společností po celé ČR sdružených do této sítě, přesáhla 4 miliardy korun.

„Je to další z mnoha pomyslných met, které věřím, že v budoucnu spolu s našimi partnery ještě mnohokrát překonáme,“ říká Ondřej Witowski, ředitel RENOMIA NETWORK.

Partnerství úspěšných

Tento úspěch je výsledkem spolupráce mezi RENOMIA a jednotlivými členy sítě, vzájemného sdílení know-how, aktivního vyjednávání s pojistiteli a v neposlední řadě také rozsáhlých investic do moderních technologií, které RENOMIA již využívá nebo nově vyvíjí, aby mohla poskytovat svým klientům i partnerům stále kvalitnější a komplexnější služby.

Přestože má RENOMIA NETWORK v současnosti již více než 200 členů, zachovává si rodinný charakter a individuální přístup. Vychází z hodnot RENOMIA – spolehlivosti, služby, rozvoje, dobrých vztahů a nadšení – a všem svým členům poskytuje širokou podporu jak ve vztahu k nabídce pojištění, tak také v oblasti profesního rozvoje, zkvalitňování technologického zázemí či marketingových aktivit. I přes úzké propojení a široce poskytovanou podporu je však zachována individualita členů, jejich autenticita a nezávislost.

Spokojenost členů sítě je i nadále hlavním cílem celého týmu RENOMIA NETWORK

Členové RENOMIA NETWORK a jejich klienti oceňují neustále se rozšiřující záběr pojistných specializací a dalších služeb, které RENOMIA GROUP nabízí. Využívají možnosti spolupráce s kolegy a partnery v zahraničí, zejména pak v zemích střední a východní Evropy, kde má RENOMIA GROUP velmi silné postavení. Ke službám v oblasti risk managementu a pojištění před časem přibylo také profesionální dotační poradenství od specialistů z GRANTEX dotace, jedničky ve svém oboru na českém trhu. Zejména zemědělští klienti RENOMIA NETWORK, ale například také města a obce využívají výhod úzké spolupráce RENOMIA se společností Agdata, která se zabývá vývojem technologií pro chytré zemědělství a tzv. chytrá města.