RENOMIA obhájila třetí místo v soutěži Sodexo Zaměstnavatel regionu Praha

RENOMIA GROUP, vedoucí poradenská společnost v oblasti pojištění a risk managementu ve střední a východní Evropě, včera obhájila třetí místo v soutěži Sodexo Zaměstnavatel regionu 2018 do 500 zaměstnanců. RENOMIA se v rámci TOP3 nejlepších zaměstnavatelů umísťuje od roku 2015, kdy se soutěže zúčastnila poprvé.

Díky investicím do inovací a do vzdělávání, které vytvářejí inspirující pracovní prostředí, a díky přátelské firemní kultuře založené na hodnotách RENOMIA letos v květnu dosáhla na 3.místo v pražském kole soutěže. Celostátní kolo soutěže bude vyhlášeno během červnového galavečera. Vloni se RENOMIA v celorepublikové kategorii posunula z 9. na 5.místo. 

„To, že je RENOMIA již počtvrté TOP3 zaměstnavatelem v Praze není náhoda. Špičková péče o naše kolegy, investice do pracovního prostředí a do rozvoje lidí, snaha udržet rodinnou atmosféru i při vysoké dynamice našeho růstu jsou klíčem k našemu úspěchu. Cena je pro nás potvrzením, že vytváříme skvělé podmínky pro práci a excelentní službu našim klientům,“ říká Hana Velíšková, personální ředitelka společnosti RENOMIA.

Oceněné společnosti byly vybrány na základě mezinárodně uznávané metodiky Saratoga, podle níž výsledky připravuje odborný garant soutěže PricewaterhouseCoopers.

Více informací o soutěži na webu www.zamestnavatelroku.cz.