RENOMIA rozjíždí sérii odborných webinářů, první proběhne již 25. března


15. března 2021

Pod hlavičkou RENOMIA FORUM budeme v průběhu letošního roku aktivně komunikovat s našimi klienty i širší veřejností formou specializovaných online webinářů, které budou zaměřené na efektivní řízení rizik ve všech oborech podnikání. Specialisté v RENOMIA rozumí potřebám klientů a jsou schopni jim pomoci s aktivním snížením rizika i výběrem vhodné pojistné ochrany.

„Naším cílem je vytvořit atraktivní platformu pro setkání se stávajícími klienty a akvizicemi i v situaci, kdy fyzické potkávání není možné a není mnoho možností, jak aktivně rozvíjet naše obchodní vztahy“, říká Michael Dubský, ředitel péče o klienty RENOMIA.

První ze série webinářů RENOMIA FORUM proběhne 25. 3. od 10 hodin na téma „Jak na riziko odpovědnosti členů orgánů“ – D&O pojištění. Toto riziko se týká managementu prakticky všech firem bez ohledu na velikost či předmět podnikání. Dozvíte se, jak riziko efektivně řídit a zmírnit jeho následky. Webinář povedou společně Michal Pilecký, produktový manažer D&O pojištění a Michael Dubský, ředitel oddělení péče RENOMIA. Pokud máte zájem se webináře zdarma zúčastnit, registrujte se ZDE.
 
V dalších měsících se pak můžete těšit na další témata, jako např. Kreditní rizika a záruky nebo Fúze a akvizice (M&A). Těšíme se na setkání s Vámi!