RENOMIA se stala většinovým vlastníkem pardubické makléřské společnosti AR CREDIT


8. června 2022

RENOMIA GROUP se opět rozrostla. Koupila většinový podíl ve významné pardubické makléřské společnosti AR CREDIT, která na trhu působí již od roku 1999 a věnuje se pojištění všech podnikatelských rizik vč. zemědělského pojištění a také pojištění občanů.

Za úspěchem AR CREDIT na pojišťovacím trhu stojí odhodlání vycházet vstříc individuálním potřebám každého klienta a nabízet perfektní servis. A také skutečnost, že stejně jako RENOMIA vždy usilovala o dlouhodobé vztahy založené na principech partnerství, které přinášejí oběma stranám úspěch, prosperitu a spokojenost.

AR CREDIT bude dál poskytovat služby klientům pod svou značkou a její zakladatel, pan Václav Tušla, se bude i nadále podílet na řízení společnosti.

Spolu s AR CREDIT se k RENOMIA GROUP připojuje tým zkušených kolegů, kteří budou moci využívat vše, co RENOMIA nabízí jak svým klientům, tak svým spolupracovníkům – špičkové odborné zázemí s mnoha specializacemi, moderní IT nástroje, podporu profesního rozvoje i mezinárodní know-how.

Máme velkou radost, že se k RENOMIA připojují další společnosti, které svým dlouhodobým působením na trhu prokázaly, že nabízejí skutečnou kvalitu a spolehlivou službu klientům a jsou kvalitním a stabilním partnerem také pro pojistitele.