RENOMIA uspěla v soutěži "Českých 100 nejlepších"

V pátek 30. listopadu RENOMIA získala ocenění v soutěži „Českých 100 nejlepších“. Do žebříčku se zařadila již po šesté a její umístění se každým rokem zlepšuje. Letos z 19. místa postoupila na 16. pozici. Ocenění převzala Jiřina Nepalová, ředitelka společnosti RENOMIA, v rámci slavnostního vyhlášení výsledků soutěže, které proběhlo ve Španělském sálu Pražského hradu.
 
Velmi mě těší, že se RENOMIA pravidelně umisťuje v soutěži, která oceňuje nejvýznamnější společnosti v České republice. Letos, kdy slavíme 25 let na trhu, si můžeme připsat další významný úspěch. Posun v žebříčku dokazuje, že dlouhodobě rosteme a posouváme kvalitu našich služeb. Ráda bych poděkovala všem kolegům, bez kterých bychom takováto ocenění nedostávali,“ říká Jiřina Nepalová, ředitelka společnosti RENOMIA.
 
Soutěž „Českých 100 nejlepších“ vyhlašuje občanské sdružení Comenius a oceňuje nejlepší české firmy, které platí daně v ČR. RENOMIA se v žebříčku na horních pozicích umisťuje mezi 100 nejlepšími od roku 2013. RENOMIA je také jediným pojišťovacím makléřem v žebříčku a téměř čtyřem desítkám oceněných firem poskytuje své služby.