RENOMIA vstoupila do prestižní globální sítě Lockton Global

Největší mezinárodní síť poskytuje své služby více než 1 000 globálním klientům.

Společnost RENOMIA, a. s., oznámila svůj vstup do globální prestižní skupiny Lockton Global. Stane se zakládajícím partnerem sítě, která poskytuje služby v oblasti řízení rizik, pojištění a řešení v oblasti zaměstnaneckých benefitů více než 1 000 globálním klientům. Společnost RENOMIA si i nadále zachová svou nezávislost.

Jiřina Nepalová, zakladatelka a ředitelka firmy RENOMIA uvedla: „Je pro nás velkou ctí, že můžeme oznámit naši nejnovější mezinárodní iniciativu – stáváme se zakládajícím partnerem prestižní mezinárodní sítě pojišťovacích makléřů. Můžeme tak nabídnout ještě širší portfolio služeb v oblasti risk managementu, pojištění a zaměstnaneckých benefitů v globálním měřítku“.

Lockton Global LLP je partnerskou organizací 30 předních soukromých pojišťovacích makléřských společností a poradenských firem v oblasti řízení rizik, která nabízí flexibilní odborné služby na globální úrovni pro přední mezinárodní klienty. Úvodní setkání všech členů mezinárodní sítě proběhlo v předvečer největšího kongresu risk manažerů RIMS ve Filadelfii (USA), která se konala 15. – 18. 4. 2012. Hostem setkání Lockton Global byl také prezident Lloyd´s of London John Nelson.

Předseda představenstva Lockton Global, John Lumelleau, uvedl: „V době, kdy klienti vyžadují globální služby spojené se znalostí lokálních trhů, Lockton Global nabízí flexibilní, efektivní a inovativní řešení v oblasti risk managementu. Je naší ctí, že společnost RENOMIA se stala zakládajícím členem sítě Lockton Global.“

Lockton je největší privátní makléřksou společností v oblasti pojištění na světě, pro kterou pracuje přes 4 100 lidí v 58 kancelářích v USA, Evropě, Latinské Americe, Středním východě a Asii. V roce 2010 dosáhly tržby firmy Lockton přes 774 mil. USD.

Lockton Global
Lockton Global LLP (se sídlem v USA) je partnerskou sítí 30 předních soukromých makléřských a poradenských firem v oblasti řízení rizik a pojištění. Všichni členové sítě se zavázali poskytovat vysoké standardy klientských služeb, aby tak uspokojili nároky mezinárodních klientů. 
Kompletní přehled partnerů naleznete na www.locktonglobal.com.

RENOMIA, a. s., je největší českou pojišťovací makléřskou společností. Již od roku 1993 poskytuje komplexní služby v oblasti risk managementu a pojištění pro firmy a jejich zaměstnance. RENOMIA úspěšně rozvíjí své aktivity nejen v ČR, ale i poskytuje své služby ve 135 zemích světa. Jako celek spravuje RENOMIA GROUP zprostředkované pojistné ve výši 4,7 mld. Kč a má přes 500 spolupracovníků. www.renomia.cz