RENOMIA odstartovala spolupráci se společností Gepard Finance

RENOMIA vstoupila do nového roku uzavřením partnerství se společností Gepard Finance, největším hypotečním specialistou na českém trhu. Spolupracovat budeme zejména v oblasti pojištění, investic a penzí.

Obě naše společnosti postavily svůj úspěch na poctivém a profesionálním přístupu ke klientům, kteří od nás dostávají ty nejlepší služby v oblasti pojištění a risk managementu. Nově uzavřené partnerství se společností Gepard Finance bude přínosem opět právě pro naše klienty, kterým se tak dostane ještě komplexnějších služeb. Na spolupráci se velmi těším a tohoto partnerství si velice cením,“ říká Jiřina Nepalová, ředitelka RENOMIA, a. s.

 „Společnost RENOMIA se od ostatních hráčů na makléřském pojišťovacím trhu odlišuje především svou firemní kulturou a hodnotami, přičemž právě v nich jsou si obě naše společnosti velmi podobné, ač působíme na různých trzích. Jak RENOMIA, tak i Gepard Finance vždy jednají v nejlepším zájmu svých klientů,“ říká ke spolupráci Jiří Pathy, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Gepard Finance. „Zároveň nemohu opomenout silného zahraničního partnera společnosti RENOMIA, společnost A. J. Gallagher, která je čtvrtým největším pojišťovacím makléřem na světě. Věřím, že nám vzájemná spolupráce otevírá zajímavé příležitosti, které určitě využijeme,“ dodává Jiří Pathy.

GEPARD FINANCE jsou specializovanou makléřskou firmou, která působí na trhu 17 let. Jejím hlavním oborem činnosti je poradenství v oblasti hypotečních úvěrů a kompletní zpracování úvěrových a pojišťovacích produktů. V současné době disponuje franšízová síť GEPARD FINANCE 100 funkčními obchodními místy, čímž je zajištěna snadná dostupnost a obsluha klientů po celé České republice i na Slovensku. Společnost je zakládajícím členem Asociace hypotečních makléřů a držitelem značky kvality „FÉR hypotéka“.