Žebříček Forbes:

RENOMIA je 31. největší rodinnou firmou Česka


4. května 2023

Dvě stě největších českých rodinných firem seřadil časopis Forbes do svého letošního žebříčku a RENOMIA v něm patří 31. místo. Ve velké konkurenci úspěšných společností s rodinným vedením, z nichž mnohé dlouhodobě patří ke klientům RENOMIA GROUP, si meziročně opět polepšila. Květnové vydání českého Forbesu vedle žebříčku přináší také zajímavé články a rozhovory s představiteli rodinných firem a nechybí ani rozhovor s rodinou Nepalových. Tématem jsou plány do budoucna, ale také malé ohlédnutí do minulosti RENOMIA, která v letošním roce slaví 30 let od svého založení.

Vše, co děláme, zlepšování služeb a naše ambice být silný hráč na trhu směřuje ve prospěch našich klientů. Mám velikou radost, že se nám daří, a děkuji všem kolegyním a kolegům RENOMIA GROUP ve 12 zemích Evropy za úsilí, které společnému úspěchu věnují, říká Jiřina Nepalová, zakladatelka společnosti.

Blahopřejeme všem firmám v žebříčku Forbes. Vnímáme obrovský potenciál českých rodinných firem, řadu z nich svými službami podporujeme v jejich rozvoji a České republice i mimo ni. Hodnoty, které jsou rodinným firmám vlastní, jako jsou dobré vztahy, soudržnost, odpovědnost a investice do dlouhodobého rozvoje přispívají k jejich úspěchu,“ dodává Pavel Nepala, managing partner RENOMIA.

RENOMIA je největší česká společnost zaměřená na oblast risk managementu, pojištění, řešení škod a další související služby. Pro své klienty realizuje optimální pojistné programy a poskytuje rychlé řešení škod v zájmu klienta. Jedná se zároveň o vedoucí firmu v této oblasti ve střední Evropě s dceřinými společnostmi ve 12 zemích. RENOMIA byla založena v roce 1993 v České republice rodinou Nepalových. Je součástí přední globální skupiny Gallagher, která je minoritním akcionářem RENOMIA, a pro své klienty zajistí kvalitní služby kdekoli na světě. I přes svou velikost a mezinárodní působení si RENOMIA uchovává rodinný charakter a přátelskou firemní kulturu. Ke konci roku 2022 spravovala RENOMIA GROUP pro své klienty pojistné v hodnotě 17,4 mld. Kč.