Série webinářů RENOMIA FORUM
pokračuje 6. května, registrujte se zdarma


20. dubna 2021

Globální pandemie vnesla do řady průmyslových odvětví ekonomickou nejistotu, ochromila existující prověřené obchodní vztahy a umocnila rizika související s úhradou pohledávek. Jak těmto rizikům efektivně čelit se dozvíte na dalším online webináři RENOMIA FORUM. 

Webinář s názvem Riziko platební neschopnosti roste – jak se před ním chránit proběhne 6. května 2021 od 16 do 17 hodin na online platformě Zoom pro všechny účastníky zdarma. 

webinář RENOMIA | FORUM

Tématem Vás provedou specialisté RENOMIA z oddělení Trade Credit v ČR a na Slovensku Hynek Rasocha a Richard Rebroš. Dozvíte se, jak vidíme budoucí vývoj ekonomiky, zejména v oblasti pohledávek z obchodního styku, a také narůstající riziko insolvencí. Budeme s Vámi sdílet pohled úvěrových pojistitelů na rizikovost jednotlivých sektorů podnikání a vybraných významných exportních teritorií. Představíme Vám naše zkušenosti a poznatky, jak účinně omezit riziko vzniku nedobytných pohledávek. Vše doplníme praktickými příklady, jak využít pojištění pohledávek pro prevenci rizika vzniku nedobytných pohledávek nebo jak toto stávající pojištění dále vylepšit.

Pokud máte zájem se webináře zúčastnit, registrujte se ZDE. Těšíme se na setkání s Vámi!