Náš rozvoj ve fotografiích

Helena Horáková

Na okna už začíná kreslit mráz, a tak by mohlo být příjemné vrátit se alespoň pomocí fotografických vzpomínek na léto. Zajímá vás, kdo vyhrál v Letní fotosoutěži RENOMIA, která měla letos motto ROZVOJ, jednu z našich firemních hodnot?

O vítězství soupeřilo 40 autorských snímků. Svými 70 hlasy jste rozhodli, že Ticket Benefits Card v hodnotě 5 000 Kč za první místo získává pobočka RENOMIA Brno. Snad inspirováni politickou stranou, která si do názvu dala celý svůj volební program, nazvali kolegové z Brna svůj snímek zcela nekomplikovaně: „ROVNICE R2. Nejsme retro, ani roboti. Nebojíme se však riskovat. Jsme rodina, RENOMIA BRNO, region rázovitý. Máme rádi ryzlink rýnský i naši republiku. Nově vyRážíme Regiojetem do světa. A náš recept na ROZVOJ? Ráno na rozjezd jógová rozcvička, po celý den rozdáváme radost a reprezentujeme RENOMIA HODNOTY. Vždy přidáme ruku k dílu, roušek se nebojíme, resuscitovat se učíme. A RÁDI SE ROZVÍJÍME! Naší rolí je rozdat ranec radosti: všichni z RENOMIA.“

Druhé místo se 42 hlasy obsadila Anna Dědečková z liberecké pobočky se snímkem „Rozvíjíme štěstí“ a získává tak kompaktní stylový fotoaparát FujiFilm Instax Mini.

Zabodoval také Michal Král z Prahy s fotografií „Všichni jsme tak začínali…“ a 33 vašich hlasů získal třetí místo, za které obdržel Intezze PIKO bezdrátová sluchátka.

Michal Král
Všichni jsme tak začínali

Vítězům srdečně gratulujeme! Všechny soutěžní fotografie si můžete prohlédnout na intranetu v sekci Akce pro Vás. Děkujeme všem, kteří se fotosoutěže zúčastnili, ať již zasláním soutěžního snímku či jako porotci a těšíme se na vaše fotografické inspirace v roce 2021.