Prvenství v TOP 30 pojišťovacích makléřů 2019

RENOMIA s velkým náskokem opět obhájila prvenství v TOP 30 pojišťovacích makléřů 2019. V žebříčku jsou i dva členové RENOMIA NETWORK.

Každoročně na podzim přichází odborný server oPojištění.cz s žebříčkem TOP 30 pojišťovacích makléřů v České republice. Hodnocení za rok 2019 potvrdilo dlouholetou pozici RENOMIA coby jedničky na trhu. Navíc jako jediná překročila v roce 2019 svými konsolidovanými tržbami z činnosti miliardovou hranici! Tržby RENOMIA ve výši 1,48 mld. Kč, v nichž jsou zahrnuty také výsledky části dceřiných firem, činí více než pětinu součtu tržeb všech firem z TOP 30. Náš náskok před firmou na druhém místě je o to větší, že zatímco RENOMIA rostla o více než 12 %, tento konkurent zaznamenal 3% pokles tržeb.  

Kromě vítězství RENOMIA nás těší, že se do žebříčku TOP 30 pojišťovacích makléřů opakovaně řadí i partnerská společnost MAPOR a letos poprvé i JB Group. Obě společnosti jsou členy sítě RENOMIA NETWORK.

„Nesmírně si cením práce Vás všech, kolegyně, kolegové a vážení partneři, kteří jste se zasloužili o tento úspěch. Vážím si Vás všech, kteří poctivě pracujete v RENOMIA GROUP a našim klientům poskytujete kvalitní a profesionální služby. Věřím tomu, že ve spojení s našimi hodnotami a posláním se nám i nadále bude společně dařit. Jsem si také vědoma náročné situace v roce 2020 spojené s pandemií a vážím si toho, že i v tuto mimořádnou dobu věnujete péči o klienty maximální úsilí, a velice Vám za vaši snahu a pochopení děkuji,“ řekla k výsledkům žebříčku za rok 2019 ředitelka RENOMIA Jiřina Nepalová.